Otsing sellest blogist

pühapäev, juuli 31, 2011

Segasummasuvila aprikoosikarva sallil





Ilus aprikoosikarva Micro lõng. See lausa nõudis midagi uut ja erilist. Ise ma veel mustreid välja mõelda ei oska, seega tuli juba olemasolevatest kokteil kokku segada. Algselt proovisin kavandamist millimeetripaberil, see aga oleks vanainimeselt viimsegi silmanägemise viinud:) Seega liimisin ja kleepisin A3-sid tükki kuus. Kavandileht oli vaata et suurem kui sall ise. Esimesed mustrid joonistasin rumala peaga üks-ühele paberile, siis sain aru, et see on ressursside raiskamine ja piirdusin ainult piiride märkimisega. Pingelisematel hetkedel oli kududes ümber minu põrandal vähemalt 5 erinevat mustrilehte + suur kavand, millest kõik kodakondsed jalgupidi üle trampisid, eriti koer. Kasutatud sai kuskil 20 erinevat mustrit. Kuna kududa oli põnev ja huvitav, läks ka üsna kiiresti, alla kahe nädala. Tänan loomulikult salliraamatut. Ja Monit, kes eelmisel aastal lahkelt kahte mustrit jagas. Ja Reesi ja Olga uute pitsimustrite blogi. Oi Rees, kuidas mulle meeldivad suured karikakrad! Järgmiseks salliks sain neist uue mõtte.

laupäev, juuli 30, 2011

Lihtne sallike



Väike plaaniväline niisama sall üle jäänud kindalõngast. Kahe joonega hagakiri.

pühapäev, juuli 17, 2011

Kingitus "kurjale võõrasemale!"



Nii nagu muinasjutuski- kas ta vähe mind on saatnud jaanuarikuus metsa lumikellukesi korjama? Las siis nüüd kannab keset juulit villaseid riideid!
Lõng Roma leedust, vardad 1,5, muster pitsilistest koekirjadest. Ringselt kudumisel oli hea võtta muster, mida peab ka tagasiridadel kuduma, muidu ma neid ei armasta. Kingituses on tegelikult veel ka kolmnurkne rätik samast lõngast, aga seda esitlen ma natuke hiljem.